OnLine продаж

501.08. – 10.081011 800
Увага! Офіційна вартість без націнок

Про табір

Всім привіт! Бригантина вирушає у подорож Україною, щоб створити унікальний табірний проект у безпечному та затишному місці. На це літо ми розташовуємося в одному з кращих дитячих санаторіїв України з сучасною інфраструктурою, розташованому на березі річці Рось в хвойному лісі в 5 км від міста Богуслав, на кордоні Київської та Черкаської областей.

Проект» Зоряне літо " - пройде в дивовижному за ландшафтною красою та екологічною чистотою куточку центральної частини України. Стрункий Сосновий Бір на березі річки Рось вкриває в затишній тіні Сучасні двоповерхові котеджі. Різноманітна флора і фауна живого лісу мирно співіснують з доглянутими газонами, квітниками і декоративними альтанками, спортивними та культурно-розважальними об’єктами інфраструктури табору. Поєднання дзвінкого чистотою і насиченого натуральними фітонцидами повітря, м’якого клімату, природного водоймища і сучасної інфраструктури створюють сприятливі умови для ефективного оздоровлення та відпочинку дітей.

Купити путівку в дитячий табір Бригантина, можна на нашому сайті, оформивши заявку.

Умови розміщення

Загони формуються за віком. До 30 осіб. Загони розміщуються на окремих поверхах корпусу. У корпусах 2-х - 4-х місні кімнати, санвузли розташовуються на поверхах в достатній кількості.

У таборі 5-ти разове харчування, яке здійснюється за допомогою роздаткової лінії. Дитина робить вибір із декількох перших страв, гарнірів, десертів і т.д. Це гарантує, що вона завжди зможе найти те, що їй до смаку та уникнути алергенів. Щодня пропонується меню з необхідною кількістю м’ясних, рибних і молочних продуктів. Овочі і фрукти, які ми використовуємо, вирощені на місцевих полях і є екологічно чистими. У «Бригантині» розташована власна артезіанська свердловина глибиною 110 метрів, а це означає, що питний режим цілодобово забезпечений чистою артезіанською водою.

Додаткова програма «Хелз» - можливість пройти курс процедур та санаторно – курортної реабілітації.

5 переваг відпочинку з нами.

Максимальна активність: безліч сучасних майданчиків для спорту, каяки, батут, стрільба з луку, парк велосипедів, скаутські новинки до цього сезону.
Комфорт. Розміщення по 2-3 людини в кімнаті з туалетом та умивальником. 5-ти разове харчування відповідно до стандартів сучасного меню, свої сезонні овочі, випічка, власний березовий сік.
Унікальна анімаційна програма. Всі знають, що анімація в Бригантині найкраща. Але зараз, через обмежену кількість дітей, ми приготували програму, яка буде цікава кожному. На вас чекають авторські тематичні зміни ігровий проект «Джуманджі», «Битва Блогерів», квест – зміна «Таємниця Бригантини», тревел проект «Світ навиворіт», спеціальна зміна «Ігросвіт», суперзміна «Літній мікс». В нашому розпорядженні нічний клуб, кінозал, та дві сцени просто неба.
Психологічне розвантаження та інтерактивне навчання. Кожна зміна має особливі релаксаційні та освітні елементи: нічний захід «Магія світла», тренінги з критичного мислення, тімбілдингові та лідерські заходи та багато іншого.
Повна безпека. Віддаленість від критичних об’єктів інфраструктури та військових об’єктів понад 50 км. Об’єкт укриття на 300 осіб з 2 входами, вбиральнями, запасами їжі, води, медикаментів, карематів та спальних мішків. На території ліцензований медичний центр. Цілодобова охорона території. Постійне інформування у телеграм чатах.

Програма «Health». Ваша дитина має унікальну можливість пройти санаторно – курортне лікування: а саме галотерапія, аромотерапія, парафінотерапія, тубус-кварц, солюкс, електрофорез, УВЧ, ампліпульс, інгаляції, магнітотерапія, синглетно – киснева терапія, масаж. Призначення робить ваш лікар – педіатр при отриманні довідки 079\о, або лікар – педіатр на базі, або ви на ваш розсуд, та оплачується відповідно до надісланого прайсу. Кількість процедур – 8.

Ви можете хоч кожен день провідувати дітей. Ми свідомо обрали заклад в Київській області, щоб ви мали доступ до дитини в цей неспокійний час. Гарантія повернення грошей при можливих форс-мажорах. Батькам доступні щоденні фото звіти, прями трансляції в Інстаграм та Ютуб. Можливе розміщення мама з дитиною.

Канікули 2022

Зміна Дати Кількість днів Вартість, грн
501.08. – 10.081011 800
Увага! Офіційна вартість без націнок