Дитячий табір Бригантина

Розташування:   м.Скадовськ, Херсонська обл.

ЗмінаДати 2019Кількість днівВартість, грн

217.06. – 30.061410 000
417.07. – 30.071411 000
616.08. – 29.08149 000

УВАГА: акційна ціна дійсна до 1.03.2020.

У вартість включено

• Проживання
  • Харчування
  • Програма під керівництвом досвідченого персоналу (заходи, екскурсії, гуртки, майстер-класи тощо)
  • Користування інфраструктурою табору
  • Медичне обслуговування на базі медпункту.
  • Страховка.

У вартість не включено

• трансфер
  • додаткові послуги
  • особисті витрати

Додатково оплачується:   із Києва, Харкова, Львова, Вінниці, Хмельницького,Тернополя, Сум - 1 400 грн.

Про табір

Табір Бригантина розташований на Чорноморському узбережжі загальновідомого курорту Скадовськ, в Херсонській області. Упорядкована зелена територія загальною площею в 6 гектар.

Новинки до оздоровчого сезону 2020

Косметичний ремонт в усіх кімнатах. Всі холи з пуфами та диванами,нові пледи. Встановлені сучасні бойлери.
Нова сучасна пожежна сигналізація, повна комплектація вогнегасниками, та безпечні пожежні виходи.
Хвойна галявина в таборі: 100 сосен та 20 ялинок. Тепер ефект оздоровлення ще більший.
Квест – кімната для любителів логічних загадок.
Новий формат сценічного майданчику з амфітеатром. Тепер дискотеки та виступи будуть ще кращі.
Нове штучне футбольне поле 34*17 метрів.
Новий формат харчування: роздаткова лінія зі стравами на вибір, сертифікація за системою ХАССП та італійське обладнання на кухні.

Медичне обслуговування

Цілодобово працює медичний корпус.

Табір має закриту територію і власну службу безпеки.

Купити путівку в дитячий табір Бригантина, можна на нашому сайті, оформивши заявку.

Умови розміщення

Загони формуються за віком. До 30 осіб. Загони розміщуються на окремих поверхах корпусу. У корпусах 2-х - 4-х місні кімнати, санвузли розташовуються на поверхах в достатній кількості.

Харчування 5-ти разове з обов’язковим включенням в раціон фруктів, овочів. Кондитерські вироби.

Табір Бригантина представлений насиченою програмою яка включає в себе культурно-масові заходи, конкурси, вікторини. Спортивні змагання. Працює безліч клубів і гуртків. Клуб акторської майстерності, фото студія, клуб англійської мови, танцювальні та вокальні гуртки, спортивні секції і т. Д. Проводяться тренінг-проекти. І звичайно ж вечірні заходи у вигляді дискотек, кіносеансів, посиденьок біля вогнища і т.д.

Тематика змін - літо 2020:

1 зміна 02.06 – 15.06. "ФанКвест" – зміна, яка нікого не залишить байдужим. Нас очікує матч, довжиною в 14 днів. Кожен загін зможе забивати голи, впродовж великої кількості ігор, квестів, випробувань. Два загони (старша та молодша вікова група), які зможуть забити найбільшу кількість м’ячів, отримають в подарунок фірмові бандани.

2 зміна 17.06. – 30.06. «Велика гра» - зміна, що присвячена комп’ютерним іграм. Кожен захід спробує перенести у віртуальний світ в реальному часі. Minecraft, CS:Go, Space Rangers, Heroes та багато іншого. Чи готовий ваш загін очолити ТОП нашого табору?

3 зміна - 02.07 – 15.07. «Бригантина ТВ: «Літній серіал» - кожен з нас стане учасником серіалу в реальному часі. Впродовж 14 серій на вас чекають незабутні емоції та враження. Станьте героєм цього серіалу та отримайте свого Оскара.

4 зміна - 17.07. – 30.07. «Startime» - зміна, яка зможе на всі 100%: розкрити ваші таланти в межах мюзиклу, вечері театралізованих жахливих історій, тематичній вечірці на басейні і масштабних івентах. Готуйтеся до масштабного фестивалю в таборі та традиційній участі у фестивалі Чорноморські ігри.

5 зміна – 01.08 – 14.08. «Wikiзміна». Кожен день буде присвячений цікавій статті з Вікіпедії, що дасть можливість розширити свій кругозір та дізнатись багато цікавого. А особливий спортивний проект «Час переможців» не дасть вам сумувати ні хвилини.

6 зміна –16.08. – 29.08. «Літній хайп». Традиційна зміна, яка збирає все найкраще з нашого літа, та дає можливість насолодитись унікальним кінцем літа в нашому таборі. Пляжний ігромарафон та Кавун – вечірки зможуть розмалювати серпень по-новому.

Приєднуйся до нас, та заряджайся яскравими емоціями до нового навчального року.

ЗмінаДати 2019Кількість днівВартість, грн

217.06. – 30.061410 000
417.07. – 30.071411 000
616.08. – 29.08149 000

УВАГА: акційна ціна дійсна до 1.03.2020.

У вартість включено

• Проживання
  • Харчування
  • Користування інфраструктурою табору
  • Медичне обслуговування на базі медпункту.
  • Страховка.

У вартість не включено

• трансфер
  • додаткові послуги