Дитячий табір Five Stars

Розташування:   Банська Бистриця, Словаччина

ДатиКількість днівВартість

29.10.- 05.11.20168 днів, 7 ночей355 євро + 12 євро

Додатково оплачується:   Проїзд ж.д.транспортом Київ-Ужгород-Київ - 800 грн .; візовий збір - 12 євро; додаткові екскурсії; особисті витрати дітей

Дитячий табір Five Stars запрошує хлопців 8-16 років провести осінні канікули з 29.10.16 по 05.11.16 в унікальному екологічно чистому курорті, у цій «зеленій» перлині Словаччини з дивно красивим навколишнім ландшафтом гірських хребтів, хвойних лісів, річок і водоспадів Банскобістріцкій краю . Програма табору FIVE STARS буде проходити на базі туристичного дитячого комплексу, розташованого в мальовничій долині гірських річок Грона і Нітри, оточеній з усіх боків величними гірськими хребтами, біля підніжжя Низьких Татр, в 25 км від міста Банська Бистриця.

Учасники нашого табору познайомляться з архітектурними шедеврами різних епох, національним колоритом, давніми традиціями, культурною жізью, курортним комфортом і дивовижно красивою природою Словаччини. А крім цього у них є відмінна можливість підвищити свій рівень володіння англійською мовою, спілкуючись англійською протягом дня і беручи участь в розважальних вікторинах і шоу, що проводяться виключно англійською мовою.

Купити путівку в дитячий табір Five Stars ви можете на нашому порталі, оформивши заявку.

Розміщення дітей здійснюється за віковою і статевою особливістю. Хлопці розміщуються по 3 людини в стильних європейських номерах. У номері: окремі ліжка, шафа, тумбочки, душ, туалет, ТБ, холодильник.

Живлення

Харчування дітей організовано в ресторані комплексу. У раціон щодня входять свіжі овочі, фрукти, м’ясні, рибні страви, власна свіжа випічка, молочні продукти. Меню складено відповідно до традицій української і європейської кухні з включенням словацьких національних страв. Харчування 4-ти разове по меню: сніданок, обід, полуденок, вечеря

29.10.2016 Виїзд з Києва в Ужгород поїздом.

30.10.2016 Прибуття до Ужгорода - пересадка на автобус єврокласу. Проходження Словацької кордону. Прибуття в Банська Бистриця. Поселення в готель. Обід. Знайомство з околицями. Полуденок. English Club. Вечеря. Вечірня розважальна програма.

31.10.2016 Сніданок. Відвідування термального аквапарку «" SPA & AQUAPARK "» (басейни з термальною водою, гірки, і інші водні атракціони) (28 євро-в ціну включено трансфер автобусом табір-аквапарк-табір). Обед.Свободное час. Полуденок. English Club. Вечеря. Вечірня розважальна програма.

01.11.2016 Сніданок. Автобусна екскурсія в великий історично-культурний центр Словаччини-Банська Бистриця. (7 євро). Обід. Вільний час. Полуденок. English Club. Вечеря. Вечірня розважальна програма.

02.11.2016 Сніданок. Екскурсії на вибір: 1.Екскурсія в столицю Словаччини Братислава. (25-50 євро, в залежності від кількості учасників). Обід в Братіславі.2.Екскурсія в замок Бойніце-найкрасивіший і відвідуваний замок у Словаччині. (25 євро). English Club. Вечеря. Вечірня розважальна програма.

03.11.2016 Сніданок. Відвідування замку Словенска Лупча (1250 г.) (7 євро з під’їздом на автобусі) Обід. Вільний час. Полуденок. English Club. Вечеря. Вечірня розважальна програма.

04.11.2016 Сніданок. Виселення з готелю. Від’їзд в Ужгород.

05.11.2016 Прибуття до Києва.

ДатиКількість днівВартість

29.10.- 05.11.20168 днів, 7 ночей355 євро + 12 євро

Табори за кордоном

Обираючи дитячі табори за кордоном, ви не лише даруєте дитині розкішний відпочинок у комфортних умовах, але й дозволяєте їй відкрити новий світ, насичений цікавими мандрівками, захоплюючим дозвіллям й незабутніми подіями. Спілкування з однолітками — носіями іншої мови — дозволить дитині легко отримати мовленнєву практику, а щоденні...