OnLine продаж

501.08. – 10.081011 800
Увага! Офіційна вартість без націнок

Про Табір

Проект «Зоряне літо» - пройде в дивовижному по ландшафтній красі і екологічно чистому куточку центральної частини України. Стрункий сосновий бір на березі річки Рось вкриває в затишній тіні сучасні двоповерхові котеджі. Різноманітна флора і фауна живого лісу мирно співіснують з доглянутими газонами, квітниками і декоративними альтанками, спортивними і культурно-розважальними об’єктами інфраструктури табору. Поєднання чистотою і насиченого натуральними фітонцидами повітря, м’який клімат, природне водоймище і сучасна інфраструктура створюють сприятливі умови для ефективного оздоровлення та відпочинку дітей.

Придбати путівку онлайн в дитячий табір Чайка ви можете на нашому сайті, оформивши заявку.

• Діти проекту «Астрада» розміщуються в котеджному містечку, розташованому в зоні соснового бору на березі річки Рось;
  • - * Двоповерхові сучасні котеджі з євроремонтом вміщають 16 чоловік кожен по 8 чоловік на поверсі.
  • - * Працює система індивідуального обігріву. При необхідності корпуса додатково обігріваються.
  • Номери 2-4 місцеві, обладнані ліжками з натурального дерева з ортопедичними матрацами, шафами, тумбочками.
  • В чотиримісному номері розміщена міні-кухня з холодильником, телевізором.
  • Санвузол для жителів одного поверху: умивальник, душ (душова кабіна), туалет, дзеркало, полички для умивальних приладдь.
  • Щоденне прибирання номерів, зміна білизни - 1 раз в тиждень

• Харчування 6-ти разове санаторного типу (сніданок, фруктовий сніданок (фрукти, соки), обід, полуденок, вечеря, друга вечеря);
  • якісне приготування відповідно до стандартів і норм для оздоровчих таборів України.
  • різноманітне дитяче меню, що включає м’ясні, рибні, овочеві, молочні страви, свіжі овочі, зелень, фрукти, соки, свіжа випічка власного виготовлення, кондитерські вироби;
  • додаткова вітамінізація
  • обслуговування офіціантами

Додаткова програма «Хелз» - можливість пройти курс процедур та санаторно – курортної реабілітації.

5 переваг відпочинку з нами.

Максимальна активність: безліч сучасних майданчиків для спорту, каяки, батут, стрільба з луку, парк велосипедів, скаутські новинки до цього сезону.
Комфорт. Розміщення по 2-3 людини в кімнаті з туалетом та умивальником. 5-ти разове харчування відповідно до стандартів сучасного меню, свої сезонні овочі, випічка, власний березовий сік.
Унікальна анімаційна програма. Всі знають, що анімація в Бригантині найкраща. Але зараз, через обмежену кількість дітей, ми приготували програму, яка буде цікава кожному. На вас чекають авторські тематичні зміни ігровий проект «Джуманджі», «Битва Блогерів», квест – зміна «Таємниця Бригантини», тревел проект «Світ навиворіт», спеціальна зміна «Ігросвіт», суперзміна «Літній мікс». В нашому розпорядженні нічний клуб, кінозал, та дві сцени просто неба.
Психологічне розвантаження та інтерактивне навчання. Кожна зміна має особливі релаксаційні та освітні елементи: нічний захід «Магія світла», тренінги з критичного мислення, тімбілдингові та лідерські заходи та багато іншого.
Повна безпека. Віддаленість від критичних об’єктів інфраструктури та військових об’єктів понад 50 км. Об’єкт укриття на 300 осіб з 2 входами, вбиральнями, запасами їжі, води, медикаментів, карематів та спальних мішків. На території ліцензований медичний центр. Цілодобова охорона території. Постійне інформування у телеграм чатах.

Програма «Health». Ваша дитина має унікальну можливість пройти санаторно – курортне лікування: а саме галотерапія, аромотерапія, парафінотерапія, тубус-кварц, солюкс, електрофорез, УВЧ, ампліпульс, інгаляції, магнітотерапія, синглетно – киснева терапія, масаж. Призначення робить ваш лікар – педіатр при отриманні довідки 079\о, або лікар – педіатр на базі, або ви на ваш розсуд, та оплачується відповідно до надісланого прайсу. Кількість процедур – 8.

Ви можете хоч кожен день провідувати дітей. Ми свідомо обрали заклад в Київській області, щоб ви мали доступ до дитини в цей неспокійний час. Гарантія повернення грошей при можливих форс-мажорах. Батькам доступні щоденні фото звіти, прями трансляції в Інстаграм та Ютуб. Можливе розміщення мама з дитиною.

Канікули 2022

Зміна Дати Кіл-сть днів Вартість
501.08. – 10.081011 800
Увага! Офіційна вартість без націнок