Дитячий табір "Шоколад"

Розташування:   Греція, 75 км від Афін

Зміна Дати 2019 Кількість днів Вартість, євро
122.06 - 02.0711685

Презентуємо позитивну, сонячну і теплу програму відпочинку в дитячому таборі-готелі на Березі сонячної Греції - ШОКОЛАД! Нас чекають сонце і загар, море і захопливі екскурсії, весела атмосфера, багато сміху і Нових друзів.

Дитячий табір-готель Шоколад знаходиться на відстані від Афін 75 км і 98 км від міжнародного аеропорту і всього 7 км до обласного центру, в місті Халкіда. Табір-готель Шоколад - ідеальне місце для дитячого відпочинку. знаходиться він прямо на морському узбережжі, в тихому зеленому районі, має свій приватний пляж. Табір розташований в мальовничому саду, і має чудовий вид на Евбейську затоку.

Місто Халкіда - це місто з багатовіковою історією, прекрасний курорт, що пропонує гостям широкий вибір розваг та екскурсій. Крім вишуканих пляжів, парків і заповідників. Відпочиваючі можуть відвідувати сучасні спортивні центри, парки атракціонів, гурманів неодмінно оцінять чисельні ресторани.

Розміщення:

Діти проживають в сучасних кімнатах з усіма зручностями. В кімнатах: кондиціонер, чотири роздільних - стаціонарних ліжка, рушники білі для душу (пляжні потрібно брати з собою), тумбочки, стіл, телевізор з супутниковими каналами, холодильник, туалет з душовою кабіною (мило), фен, супутниковими каналами, холодильник, туалет з душовою кабіною (мило), фен, балкон або тераса.

Харчування:

Харчування за типом шведський стіл. Різноманітні сніданки з 08:00 по 10:00, включають традиційні хлібобулочні вироби, мюслі, яєчня і омлети, сосиски, соки, кава, чай, свіжі фрукти, безалкогольні напої.
Обід (з 12:30 - 14:00) і вечеря (з 20:00 - 21:30) з широким вибором свіжоприготовлених страв, пасти, салати, м’ясо і риба, зелень, оливки, сири, закуски, фрукти, солодке, морозиво і безалкогольні напої.
Полудень з 16:00 до 18:00 пропонується заварний кава, чай, безалкогольні напої і традиційні булочки і тістечка. У головному барі з 10:00 - 23:00 пропонуються соки і содова вода, безалкогольні напої типу cola, orange, фруктові коктейлі, заварне кави, чай.

Програма:

Презентуємо позитивну, сонячну і теплу програму відпочинку в дитячому таборі-готелі ШОКОЛАД! Нас чекають сонце і загар, море і захоплююче екскурсії, весела атмосфера, багато сміху і нових друзів. Ми побуваємо в казковій Елладі - охоронниці великої історії, великої кількості найдавніших пам’яток культури. Ця поїздка дозволить нам зануритися в світ пригод, розваг, древніх міфів.

Кожен учасник зможе виступити в ролі ведучого онлайн репортажу, учасника таємницею пошукової операції, знайде на острові скарб. Ми будемо моделями і стилістами на модному показі, нас чекають спортивні ігри та естафети, творчі майстер-класи з хореографії, миловаріння і свічки виливання, дебати, круглі столи, вечори біля вогнища, а так само яскраві, запальні вечірні заходи і дискотеки!

Кожен день в таборі відкриє нові горизонти радості і успіху.
Він буде присвячений якомусь грандіозної події:
1 день. Заїзд, знайомство з табором, гра-квест;
2 день. Відкриття грецької зміни. Запалюємо зірки;
3 день. Таємна пошукова операція «Скарби давньої Еллади»;
4 день. Міфи Греції «Театр біля багаття»;
5 день. Модний показ грецьких Богів і Богинь;
6 день. Знімаємо фільм «Секрет Спартака і 5 волоських горіхів»
7 день. Екскурсія в столицю Греції - Афіни;
8 день. Танцювальний марафон «На вершині Олімпу»
9 день. Мудрість Сократа: «Інтелектуальний конкурс»;
10 день. Шоколадне рандеву, закриття зміни;
11 день Прощальні вогники: ШОКОЛАД з грецьким смаком, від’їзд;

Зміна Дати 2019 Кількість днів Вартість, євро
122.06 - 02.0711685

Консультація і бронювання путівок - тел .: 0 800 300 805 e-mail: info@vlagere.com skype: vlagere viber: 0507885321

Регіональні партнери по продажу путівок без націнок

Перше Дитяче Турбюро

м. Київ, вул. Григорія Сковороди, 6, офіс 45 (Поділ)
(044) 229 20 50, (095) 001 20 50
(073) 505 20 50, (067) 907 20 50

Запрошуємо до співпраці туристичні компанії, табори і всіх бажаючих

Табори за кордоном

Обираючи дитячі табори за кордоном, ви не лише даруєте дитині розкішний відпочинок у комфортних умовах, але й дозволяєте їй відкрити новий світ, насичений цікавими мандрівками, захоплюючим дозвіллям й незабутніми подіями. Спілкування з однолітками — носіями іншої мови — дозволить дитині легко отримати мовленнєву практику, а щоденні...

Не знайшли те, що шукали?

Інші категорії таборів: