Дитячий табір Шоколад

Розташування:   Греція, 75 км від Афін

Зміна Дати 2019 Кількість днів Вартість, євро
122.06 - 02.0711685

Презентуємо позитивну, сонячну і теплу програму відпочинку в дитячому таборі-готелі на Березі сонячної Греції - ШОКОЛАД! Нас чекають сонце і загар, море і захопливі екскурсії, весела атмосфера, багато сміху і Нових друзів.

Дитячий табір-готель Шоколад знаходиться на відстані від Афін 75 км і 98 км від міжнародного аеропорту і всього 7 км до обласного центру, в місті Халкіда. Табір-готель Шоколад - ідеальне місце для дитячого відпочинку. знаходиться він прямо на морському узбережжі, в тихому зеленому районі, має свій приватний пляж. Табір розташований в мальовничому саду, і має чудовий вид на Евбейську затоку.

Місто Халкіда - це місто з багатовіковою історією, прекрасний курорт, що пропонує гостям широкий вибір розваг та екскурсій. Крім вишуканих пляжів, парків і заповідників. Відпочиваючі можуть відвідувати сучасні спортивні центри, парки атракціонів, гурманів неодмінно оцінять чисельні ресторани.

Купити путівку в дитячий табір Шоколад ви можете на нашому порталі, оформивши заявку.

Розміщення:

Діти проживають в сучасних кімнатах з усіма зручностями. В кімнатах: кондиціонер, чотири роздільних - стаціонарних ліжка, рушники білі для душу (пляжні потрібно брати з собою), тумбочки, стіл, телевізор з супутниковими каналами, холодильник, туалет з душовою кабіною (мило), фен, супутниковими каналами, холодильник, туалет з душовою кабіною (мило), фен, балкон або тераса.

Харчування:

Харчування за типом шведський стіл. Різноманітні сніданки з 08:00 по 10:00, включають традиційні хлібобулочні вироби, мюслі, яєчня і омлети, сосиски, соки, кава, чай, свіжі фрукти, безалкогольні напої.
Обід (з 12:30 - 14:00) і вечеря (з 20:00 - 21:30) з широким вибором свіжоприготовлених страв, пасти, салати, м’ясо і риба, зелень, оливки, сири, закуски, фрукти, солодке, морозиво і безалкогольні напої.
Полудень з 16:00 до 18:00 пропонується заварний кава, чай, безалкогольні напої і традиційні булочки і тістечка. У головному барі з 10:00 - 23:00 пропонуються соки і содова вода, безалкогольні напої типу cola, orange, фруктові коктейлі, заварне кави, чай.

Програма:

Презентуємо позитивну, сонячну і теплу програму відпочинку в дитячому таборі-готелі ШОКОЛАД! Нас чекають сонце і загар, море і захоплююче екскурсії, весела атмосфера, багато сміху і нових друзів. Ми побуваємо в казковій Елладі - охоронниці великої історії, великої кількості найдавніших пам’яток культури. Ця поїздка дозволить нам зануритися в світ пригод, розваг, древніх міфів.

Кожен учасник зможе виступити в ролі ведучого онлайн репортажу, учасника таємницею пошукової операції, знайде на острові скарб. Ми будемо моделями і стилістами на модному показі, нас чекають спортивні ігри та естафети, творчі майстер-класи з хореографії, миловаріння і свічки виливання, дебати, круглі столи, вечори біля вогнища, а так само яскраві, запальні вечірні заходи і дискотеки!

Кожен день в таборі відкриє нові горизонти радості і успіху.
Він буде присвячений якомусь грандіозної події:
1 день. Заїзд, знайомство з табором, гра-квест;
2 день. Відкриття грецької зміни. Запалюємо зірки;
3 день. Таємна пошукова операція «Скарби давньої Еллади»;
4 день. Міфи Греції «Театр біля багаття»;
5 день. Модний показ грецьких Богів і Богинь;
6 день. Знімаємо фільм «Секрет Спартака і 5 волоських горіхів»
7 день. Екскурсія в столицю Греції - Афіни;
8 день. Танцювальний марафон «На вершині Олімпу»
9 день. Мудрість Сократа: «Інтелектуальний конкурс»;
10 день. Шоколадне рандеву, закриття зміни;
11 день Прощальні вогники: ШОКОЛАД з грецьким смаком, від’їзд;

Зміна Дати 2019 Кількість днів Вартість, євро
122.06 - 02.0711685

Табори за кордоном

Обираючи дитячі табори за кордоном, ви не лише даруєте дитині розкішний відпочинок у комфортних умовах, але й дозволяєте їй відкрити новий світ, насичений цікавими мандрівками, захоплюючим дозвіллям й незабутніми подіями. Спілкування з однолітками — носіями іншої мови — дозволить дитині легко отримати мовленнєву практику, а щоденні...