Дитячо-юнацький табір Робинзония

Розташування:   Канівське водосховище

Зміна дати 2019 кількість днівВартість з 30.04
літо06.08 - 17.081110 000

*Вартість до 30.04 - 6000 гр.

Увага! Офіційна вартість без націнок

*У вартість путівки входить: проїзд дітей на автобусі до табору і назад.
Відправлення автобуса від метро Вирлиця о 10 годині в день початку зміни.

Про табір

Вже шостий сезон ми раді вітати юних «робінзонів»!
Дитячий наметовий табір «Робинзония» пропонує інтенсивне навчання життєвому досвіду. Тут дітей вчать бути винахідливими і самостійними в будь-яких умовах. Дитина швидко адаптується і пристосовується до нових форматів життя. У таборі діти розвивають комунікабельність, цілеспрямованість та впевненість в собі.

Наметовий табір заснований на взаємодопомозі, розвиток потенціалу дитини і здоровому відпочинку. У таборі хлопці розвивають лідерські якості, організаторські здібності і отримують досвід багаторівневої комунікації. А наша довіра підвищує рівень їх особистої відповідальності. У кожного є можливість проявити себе завдяки атмосфері підтримки і щирої зацікавленості до великих і малих успіхів.

У наметовому таборі "Робінзонія" вчать піклуватися про себе і дотримуватися гігієни в польових умовах. Діти після табору приїжджають дорослішими, самостійними, більш терпимими один до одного і легше знаходять спільну мову з близькими.

Перед кожним видом діяльності інструктор обов’язково розповідає дітям, що треба і що не треба робити, щоб наші заняття не захмарювалися непередбаченими подіями. Крім того, ми передбачаємо всі необхідні заходи безпеки. Якщо ще й ви зі свого боку нагадаєте дитині вдома перед табором, щоб вона до всього ставилася відповідально, то все пройде якнайкраще.

Медичне обслуговування

В аптечці табору є всі необхідні медикаменти, щоб підтримати дитину при легкому нездужанні або травмі. При більш серйозних випадках ми звертаємося за кваліфікованою допомогою до медичних закладів найближчого до табору населеного пункту. Якщо батьки турбуються, вони можуть забрати дитину додому. Були випадки, коли дитина їхала, а через пару днів повертався в табір. Якщо дитина приймає якісь свої ліки, потрібно повідомити про це при вступі в табір.

Купити путівку можна на нашому порталі, оформивши заявку.

Умови проживання в таборі сприяють оздоровленню та відпочинку дітей будь-якого віку, так як «Робинзония» знаходиться на березі Канівського водосховища в сосновому лісі. Табір потопає в зелені дерев, що несуть прохолоду навіть в найспекотніші дні.

На території табору розміщені їдальня під накриттям і намети, в яких проживають по 2-4 дітей. Гості можуть скористатися душем і біде, що доступні у ванній кімнаті.

Територія табору огороджена. Розміщені дерев’яні лавочки і піддони для загальних вечірніх "посиденьок" біля багаття. Є стенди для загінного куточка.

Влітку діти живуть у 2-4-місних наметах, які облаштовані належним чином і оснащені карематами, спальниками, подушками c наволочками, простирадлами-вкладишами в спальник.

Харчування в таборі 4-х разове. Вся їжа готується на багатті, тому діти їдять здорову свіжоприготовану їжу кожен раз. Дотримуємося гігієни і правила безпеки.

Програма логічно і грамотно продумана колективом. Діти весело, різноманітно і захоплююче проводять час. Спортивні турніри чергуються з творчими майстернями, рухливі ігри з психологічними тренінгами.

Програма літнього дитячого табору:
1. Прогулянки на байдарках по водосховищу
2. Кінні прогулянки
3. Спортивні змагання, турніри, конкурси, вікторини.
4. Настільний теніс, бадмінтон і волейбол.
5. Стрільба з лука
6. Участь в театральній постановці. У театральній студії Робинзонии хлопці мають можливість спробувати себе в якості акторів, сценаристів, постановників.
7. Арт-терапія та творчі розвиваючі заняття для дітей
8. Психологічні ігри та тренінги для підлітків
9. Екскурсія в М. Переяслав
10. Дискотеки під відкритим небом і розважальні заходи.
11. Купання дітей кожен день під наглядом вожатих. Вода у водосховищі добре прогрівається.

А ще вчимося взаємодіяти, налагоджувати відносини, бути терпимими і самостійними. Саме «похідні умови» змушують нас пізнати себе з «тіньової» сторони, знайти слабкі місця і опрацювати їх, вивчити сильні сторони і зрозуміти свої особливості. А завдяки мудрому супроводу досвідчених співробітників табору, кожна дитина отримує максимальні можливості для особистісного зростання.

Всебічний розвиток
Інтенсивне навчання життєвому досвіду, а це:
- бути винахідливим і самостійним в будь-яких умовах,
- швидко адаптуватися і пристосовуватися до нових форматів життя,
- розвиток комунікабельності, цілеспрямованості, впевненості в собі.

Придбання навичок
- Ставити намет, розводити багаття, готувати їжу в польових умовах.
- Гребти на байдарці, стріляти з лука, їздити верхи на коні.
- Створювати красу з природних матеріалів.
- Освоювати нові ігри, види спорту і відкривати в собі нові таланти

Зміна дати 2019 кількість днівВартість з 30.04
літо06.08 - 17.081110 000

*Вартість до 30.04 - 6000 гр.

Увага! Офіційна вартість без націнок

*У вартість путівки входить: проїзд дітей на автобусі до табору і назад.
Відправлення автобуса від метро Вирлиця о 10 годині в день початку зміни.

Не знайшли те, що шукали?

Інші категорії таборів: