Дитячий туристичний табір Шоколад

218.07 - 31.07145 100
310.08 - 23.08145 100

Про табір

Дитячий туристичний табір Шоколад - це наметовий табір від організаторів всіма улюбленого стаціонарного дитячого табору Шоколад в Клавдієво.

Проживання в наметі.
Проживати в наметі безпечно, затишно і тепло. Намет встановлюється на дерев’яний піддон і тому навіть в дощову погоду вода не проникає в середину.
Безпосередньо в наметі на підлогу кладеться туристичний коврік- каремат- він зроблений зі спеціального матеріалу, який не пропускає холод із зовні. На цьому килимку можна сидіти навіть на снігу взимку. Лягаючи спати, дитина yoще залазить і в теплий спальний мішок. Таким чином холодно йому не буде абсолютно. Дотримуючись усіх правил гігієни, кожній дитині видається ще й мішечок з постільної білизни, в який він обгортається роздягнувшись, перед тим як залізти в спальний мішок.

Купити путівку в дитячий туристичний табір Шоколад можна на нашому порталі, оформивши заявку.

- * Під охороною територія наметового корпусу
- * Спортивні майданчики (футбол, волейбол і т.д.)
- * Скалодром
- * Тир

• Настільний теніс
    - * Медичний корпус

Діти проживають в сучасних наметах по 2 людини. Намети розташовуються на дерев’яних піддонах з карематами в основі. Санвузли розташовані в найближчому корпусі табору Шоколад.

Діти забезпечені збалансованим 5ти разовим харчуванням в їдальні табору Шоколад. Меню відповідає раціону дітей і контролюється епідеміологічною службою району. Постійної присутність свіжих овочів і фруктів. Безперервний питний режим.

Діти з наметового табору беруть участь у всіх заходах дитячого табору Шоколад. Крім цього організований спеціальний туристичний гурток в якому вчать розпалювати багаття, ставити намети, в’язати вузли, орієнтуватися на місцевості, займатися на скеледромі і проходити мотузкові маршрути.

А так же «Академія Робінзонів» навчить дітей бути більш сміливими, більш відповідальними, більш уважними; знаходити правильні рішення в різних ситуаціях, завжди проявляти свої позитивні якості, розвивати лідерські таланти, бути ближче до природи.

Активний пізнавальний відпочинок основа наметового табору Шоколад.

Зміна Літо 2019 Кількість днів Вартість, грн
126.06 - 08.07145 100