Дитячий оздоровчий табір «Лідер»

Розташування:   Пуща- Водиця

Канікули 2020

ЗмінаТемаДатиКіл-сть днівВартість
2«Дикий-дикий запад»14.06 – 04.072112 810
3«Пираты Семи морей»07.07 – 22.07169 760
4«Чародеи Хогвардса»25.07 – 09.08169 760
5«Дети шпионы»12.08 – 27.08169 760
Увага! Офіційна вартість без націнок

Увага: на 2 зміну можливе придбання путівки на 10, 12, 14 днів (вартість - 610 гривень на добу).

В вартість путівки входит:

- П’ятиразове харчування;
- Проживанння в 6-ти місних номерах;
- Страхування дитини;
- Відвідування басейну( 5 разів на тиждень );
- Медичне обслуговування та медикаменти;
- Культобслуговування.

Про Табір

Оздоровчий табір «Лідер» – лідер серед дитячих таборів!
Пропонуємо дитячий відпочинок в Пущі-Водиці із щоденним плаванням в басейні та активними іграми на свіжому повітрі. Квести, шоу, майстер-класи, походи, ігри – нудьгувати буде ніколи!
Ми знаходимось в 15 км від центра Києва, в лісовій зоні Пуща- Водиця. Найчистіше повітря дозволить відпочити від міського смогу, а пахощі дерев, квітів та лісових трав сприятимуть оздоровленню та активним заняттям, позаяк діти проводять просто неба практично весь день, перериваючись на обід та денний сон.
В дитячий табір «Лідер» мріють попасти та повертаються сотні хлопців та дівчат. Прекрасно продумана програма роботи табору органічно поєднує спорт та творчість.
Кожен день життя табору насичений цікавими подіями, після ранкової руханки та смачного сніданку діти відповідно до графіку розходяться по майстер-класам серед яких: смуга перешкод, шахмати, стрільба в тирі, рукопашний бій, хореографія, бісероплетіння, виготовляння паракордового браслету та ляльки – мотанки, плавання в басейні, а далі обід та тиха година, опісля відпочинку знову майстер-класи та ігри на свіжому повітрі та готування до вечірнього концерту, після вечері концерт, потім 5-те харчування та весела дискотека, а за бажанням перегляд фільму, далі діти діляться враженнями про проведений день та планують наступний – ще більш яскравий та насичений день табірного життя.

Територія табору огороджена парканом.
Вхід на територію можливий лише через чергового.
Протягом усієї зміни діти цілодобово знаходяться під пильним наглядом дорослих. Навіть на гуртках і майстер-класах, крім відповідного фахівця, з дітьми постійно присутні один із керівників загону.
Вночі за безпекою дітей у корпусі слідкує черговий педагог.

Медичне забезпечення

Приміщення табору щоденно прибираються та дезінфікуються згідно санітарних норм.
Кваліфікований лікар постійно перебуває на території табору. Медпункт добре обладнаний та забезпечений необхідними медикаментами. Медичне забезпечення здійснюється цілодобово.

Купити путівку в дитячий табір «Лідер» можна на нашому сайті, оформивши заявку.

Капітальні двоповерхові корпуси, розміщення по 6 осіб в кімнаті. Гаряча вода, рукомийники, душ та туалет розташовані на поверсі.

Повноцінне 5-разове харчування в просторій їдальні та на відкритих (літніх) майданчиках. До щоденного раціону включені свіжі овочі, фрукти, ягоди, йогурти, випічка та напої власного виробництва.

На території табору площею 2,7 гектара знаходяться 25-метровий критий плавальний басейн, стадіон, спортивні майданчики, ігрові кімнати та актовий зал на 300 місць. Територія табору охороняється. Працює пропускна система.

Проектна робота за тематикою зміни.
Підготовка заходів , театралізованих постановок, репетиції, створення костюмів та декорацій.

Загальнотабірні заходи
• Тематичні та традиційні костюмовані заходи на стадіоні із запаленням величезного факелу.
• Галасливі вечірні тематичні дискотеки.
• Шоу талантів, концерти, вистави, тематичні квести та ін.
• День Гумору.
• Вторгнення зомбі.
• Затишний вечір біля вогнища з барбекю.

Спортивні заходи
• Плавання та ігри в басейні (щодня, окрім неділі та понеділка).
• Футбол, волейбол, баскетбол, бадмінтон та інші спортивні ігри.
• Гурток самооборони,секці – айкідо (тричі на тиждень).
• Тренування та комплексні змагання на смузі перешкод.
• Стрільба в тирі з пневматичних гвинтівок.

• Клуб туристів.

Інтелектуальне та творче дозвілля
• Клуб шахістів.
• Гурток креативного рукоділля.
• Тематичні конкурси малюнків на асфальті.
• Інтелектуальні ігри – квести.

Всі гуртки, секції, майстер-класи та клуби працюють за графіком. Дитині дозволяється обирати кілька цікавих варіантів на власний розсуд.

«Вечірня свіча»
Щовечора на цьому заході підводяться підсумки дня, здійснюється зворотній зв’язок з дітьми.
В дитячому оздоровчому таборі «Лідер» працює команда молодих педагогів, яка не тільки оточить турботою та увагою Вашу дитину, але й розкриє приховані таланти та допоможе набути нових знань, умінь та навичок!

Кожна табірна зміна проходить у форматі загальнотабірної гри, в процесі якої учасники змагаються та виконують завдання, заробляючи призові бали. Програма зміни побудована таким чином, аби діти занурились в тематику зміни, отримали нові знання, пережили нові емоції, мали можливість перевірити свої логіку, фантазію, інтелект, інтуїцію, винахідливість та нестандартність мислення. Гра допоможе випробувати свою силу та витривалість, навчитися сміливо приймати рішення та перемагати! Адже гасло нашого дитячого табору: «Лідерці торують шлях!»

Тематика літніх табірних змін:

1 зміна
не відбудеться

2 зміна
«Дикий-дикий захід»
на 2 зміну можливе придбання путівки на 10, 12, 14 днів
Якщо Ви кмітливі, спостережливі, хоробрі та артистичні, ви зможете стати суперагентом. Якщо ні – ми Вас навчимо! Немає такого уміння, яке б не стало у пригоді під час виконання секретної місії.

3 зміна
«Пірати Семи морів»
Свистати всіх нагору! Якір підняти! Вітрила ставити! Курс – на Острів Скарбів! Каррамба! Здобудемо піастри капітана Флінта! Морські вовки здолають все! Суходільним щурам краще залишатись вдома. Йо-хо-хо!

4 зміна
«Чародії Хогвардса»
Розгадаємо таємниці найвідоміших чародіїв. Вивчимо досвід Гаррі Поттера, його друзів та інших відомих борців із злом. Знайдемо всі потрібні магічні артефакти та не дамо темним чаклунам панувати в світі!

5 зміна
«Діти шпигуни»
Чи всі супергерої гніздяться в «Марвел», «Дісней» та «Ді-Сі Комікс»? А чи потрібні суперздібності задля героїчного вчинку? Дізнаємось відповіді на ці запитання. Може Ви й не перетворитесь на супергероя, але щось героїчне є в кожному з нас, варто лише придивитись. Зробимо це разом!

Канікули 2020

ЗмінаТемаДатиКіл-сть днівВартість
2«Дикий-дикий запад»14.06 – 04.072112 810
3«Пираты Семи морей»07.07 – 22.07169 760
4«Чародеи Хогвардса»25.07 – 09.08169 760
5«Дети шпионы»12.08 – 27.08169 760
Увага! Офіційна вартість без націнок

В вартість путівки входит:

- П’ятиразове харчування;
- Проживанння в 6-ти місних номерах;
- Страхування дитини;
- Відвідування басейну( 5 разів на тиждень );
- Медичне обслуговування та медикаменти;
- Культобслуговування.

Табори під Києвом

Якщо ви бажаєте забезпечити дитині можливість добре відпочити, цікаво провести час у спілкуванні з однолітками й отримати освітні навички, але при цьому не готові відпустити її у далеку мандрівку, до ваших послуг дитячі табори від Києвом. Живописні табори й турбази, розташовані зовсім поруч зі столицею, мають сучасну розвинену...