OnLine продаж

У вартість включено

• Проживання
  • Харчування
  • Програма під керівництвом досвідченого персоналу (заходи, екскурсії, гуртки, майстер-класи тощо)
  • Користування інфраструктурою табору
  • Медичне обслуговування на базі медпункту.
  • Страховка.

У вартість не включено

• трансфер
  • додаткові послуги
  • особисті витрати

Додатково оплачується:   Трансфер з Вашого міста - уточнюйте

Про Табір

На території України є місце, куди щорічно приїжджають і весело проводять час кращі хлопчики й дівчатка - дитячий табір «Приморський», який розташований на узбережжі Азовського моря. Море тепле, неглибоке, а облаштоване піщане узбережжя дозволяє гратися дітлахам будь-якого віку. Табір «Приморський» це дивовижне місце, де збуваються дитячі мрії. Ми допоможемо відкрити у Вашій дитині нові таланти, а вже наявні навички - удосконалити. Щоденні ігрові, концертно-розважальні програми, дискотеки, маскаради будуть до душі Вашій дитині.

• Табір знаходиться в екологічно чистій зоні Херсонської області Генічеському районі с. Щасливцеве.
  • Морське повітря на узбережжі Азовського моря насичений киснем, збагачений йодом, озоном, що благотворно діє на організм дитини.
  • Оздоровчий сезон триває з червня по вересень.
  • Надається організована доставка дітей з ж / д станції м Генічеськ в табір.

Медичне обслуговування

• Табір має свій великий медпункт з ізолятором, який відповідає всім медичним і санітарним нормам.
  • Медичне обслуговування здійснюють кваліфіковані лікарі педіатри і медсестри.

У таборі багато уваги приділяється безпеці, тому діти перебувають під постійним наглядом:

• Територія, з контролем доступу
  • Внутрішня служба безпеки
  • Нічні чергування на території
  • Супровід дітей під час екскурсій
  • Купання в морі здійснюються під наглядом рятувальника, медичного працівника.

Окрема паркова територія площею 6,5 га з власним піщаним пляжем довжиною 400 м, який обладнаний тіньовими навісами, душовими кабінками, кабінками для перевдягання, питними фонтанчиками.

• відкритий танцпол;
  • настільний теніс;
  • спортивний майданчик з турніками, брусами, драбинками;
  • футбольне поле;
  • волейбольний майданчик;
  • дитячий ігровий майданчик з гойдалками;
  • кімнати для занять в гуртках;
  • медпункт.

Пляж:
Власний піщаний (дрібна черепашка) в першій береговій лінії довжиною - 230 м. Обладнаний тіньовими навісами, кабінками для перевдягання та душовими.
Температура моря в червні +26, в липні +28, в серпні +28, у вересні +25.

Купити путівку в дитячий табір Приморський можна на нашому сайті, оформивши заявку.

У двоповерхових корпусах з просторими, світлими кімнатами і великими верандами. Кімнати розраховані на чотири-п’ять чоловік. В кімнатах: ліжка, стільці, тумбочки, шафа, вихід на веранду. Санвузол на поверсі. Холодна і гаряча вода цілодобово. На кожному поверсі знаходиться кімната вихователів і вожатих. Своя артезіанська свердловина.

Діти харчуються 5 разів на день: сніданок, обід, полуденок, вечеря, друга вечеря.
Обов’язковою в меню є чергування молочних, м’ясних і рибних страв, приготованих у відповідності зі стандартами харчування дітей в таборі, а також соки і свіжі сезонні фрукти.
Збалансоване меню складено відповідно до вимог, і щодня контролюється лікарем педіатром.

Програма заходів:

1. «День зустрічі з дітьми»
Знайомство з табором! Зустріч дітей, розподіл на загони і всередині колективні заходи з метою швидкої адаптації дітей до табірного життя. Вечір знайомства дітей з персоналом табору.
2. Урочиста лінійка з нагоди відкриття табірної зміни літа 2017. Вечірнє святкове багаття.
3. Відкриття «МОІ»
Початок «Малих олімпійських ігор» - святковий вечірній захід, під час якого діти проходять квести, готують власні спортивні номери.
4. Концерт «Візитка вожатих»
Вечірній захід, концерт, який підготували вожаті з метою розважити дітей і на власному прикладі довести, що не треба замикатися в собі і боятися великої аудиторії.
5. Початок роботи табірних гуртків.
Початок роботи творчих гуртків, презентація їх в першій половині дня. Репетиції загонів до концерту «Презентація загонів».
6. «Презентація загонів»
Концерт підготовлений загонами, на якому діти демонструють результат спільної роботи над виставою, який вони підготували, щоб показати свою неординарність, розкрити у виступі ідею зміни, літа.
7. «Зустріч з Альбатросом»
«Приморський» зустрічає дружній табір «Альбатрос», з цієї нагоди готує спеціальний захід для того щоб забезпечити веселий і незабутній візит нашим гостям.
8. «Я навчився плавати»
«Туристичні пригоди» У першій половині для, професійні плавці проводять майстер-клас і навчають дітей, які ще не вміють плавати. Також проходять табірні змагання з плавання.
У другій половині дня, професійний турист проводить дітям майстер-клас з туристичної пішої подорожі.
9. «День мети»
Вечірній захід, під час якого загони діляться своїми враженнями за першу половину зміни і оголошують мету і бажання, які вони повинні виконати до кінця зміни.
10. Екватор
Святковий концерт «Екватора» зміни.
11. «Ярмарок»
Вечірня гра, під час якої загони пропонують свої послуги табору і на зароблені «Пріморчікі», купують послуги у інших. Закінчується «Ярмарок» водними іграми.
12. Презентація корпусу.
Загони представляють всьому табору корпуси, в яких вони живуть, придумуючи свої держави, історії та звичаї, прикрашаючи їх.
13. «День Нептуна»
Театралізована програма на березі моря з нагоди візиту в табір міфічного і смішного бога Азовського моря.
14. "Ліга чемпіонів"
На територію табору запрошуються гості з «Альбатроса» і на футбольному стадіоні «Приморського» проходять між табірні футбольні ігри між вожатими і дітьми.
15. «Залишу на пам’ять табору»
Діти протягом дня прикрашають табір, і роблять те, що на їхню думку, може його поліпшити.
16. Шоу «Голосwithdance» і святкування «Дня іменинника».
17. День «Сюрпризів»
18. Закриття «МОЇ»
Вечірнє захід приурочено до закриття «Малих олімпійських ігор» і нагородження учасників спортивних змагань та талановитих дітей, які займалися в творчих гуртках.
19. Урочиста лінійка з нагоди закриття табірної зміни літа 2017.
Прощальне багаття.
20. Концерт «Ми ще зустрінемося»
Останній концерт табірної зміни, діти готують виступи, які символізують закінчення зміни, те чому вони навчилися, та що не встигли сказати табору.
21. "Ми ще зустрінемося"
Від’їзд дітей додому.

Літо 2018

Смена Даты Кол-во днейСтоимость, грн
220.06 – 06.0716продано
308.07 – 24.0716продано
426.07 – 11.0816продано

У вартість включено

• Проживання
  • Харчування
  • Користування інфраструктурою табору
  • Медичне обслуговування на базі медпункту.
  • Страховка.

У вартість не включено

• трансфер
  • додаткові послуги